Ammattiosasto

 

40 - vuotinen ammattiosasto

 

Ammattiosasto on perustettu 8.9.1981 

Kuulumme Tehyn Kouvolan aluetoimistoon ja valtakunnalliseen Tehy ry:n


Tehy Kouvolan aluetoimisto, Hallituskatu 5,

45100 Kouvola

Puh: 09 54227240

kouvolanaluetoimisto@tehy.fi


Ammattiosastomme toiminnasta vastaa hallitus aina kolme vuotta kerallaan. Puheenjohtajan lisäksi hallituksessa on neljä (4) varsinaistajäsentä ja (4) yleisvarajäsentä.

Toimimme yksityissektorilla työskentelevien koulutettujen sosiaali- terveydenhuoltoalan eri ammattiryhmien edunvalvojana. Suurimmissa työpaikoissa on luottamusmiehiä ja työsuojeluvaltuutettuja, joille järjestämme edunvalvontatapahtumia vuosittain.

Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset ovat kaikille jäsenille tarkoitettuja kokouksia. Kevät- ja syyskokouksissa nautimme yhdessä aterian ja käsittelemme sääntömääräiset asia. Kokouksessa on jäsenien kesken arvonta.  

Ammattiosasto muistaa kuluvana vuonna sääntömääräiseen kevätkokoukseen osallistuvia 60- vuotiaita ja sääntömääräiseen syyskokouksen osallistuvia 50- vuotiaita jäseniä pienellä lahjalla.

Uusille ammattiosaston jäsenille lähetetään tervetuloa ammattiosastoon kirje ja jaetaan sääntömääräisessä kokouksessa pieni lahja.

Ammattiosasto kannustaa jäsenhankintaan ja palkitsee jäsenen uudesta jäsenestä lahjakortilla. Tutustu ammattiosaston jäsenhankintasuunnitelmaan.

Jäsenistölle järjestetään erilaista virkistystoimintaa esim. teatteri- konsertti- virkistysmatkoja.

Ammattiosasto jakaa vuosittain apurahaa hakemusten perusteella ammatilliseen lisäkoulutukseen.
Tiedotamme ajankohtaisista asioista Fb-sivuilla Tehy ao317, Instargramissa tehyao317 ja sähköpostitse.

Päijät-Hämeen alueella yksityissektorilla työskentelevänä jäsenenä, olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin!